23770 - 41212 | limenikotameio@dimosaristoteli.gr | Ώρες Λειτουργίας: 8:00 - 16:00

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Λ.Τ.Α. ΣΤΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ''ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΚΤΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

Στο 1ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τη Σχεδίαση και Διαχείριση Λιμενικών Παράκτιων και Υπεράκτιων Έργων που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα από τις 08 έως τις 11 Μαΐου 2019 συμμετείχε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Δουλάκης παρουσίασε εισήγηση με τίτλο “Let’ s start with a million! Ας αρχίσουμε με ένα εκατομμύριο” πάνω στη γενικότερη θεματική «Οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες-Συμβολή στην ανάπτυξη»

Η εισήγηση βασίστηκε στην εμπειρία από τα τέσσερα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη, τα θεαματικά αποτελέσματα που σημειώθηκαν σε πολλούς τομείς της δράσης του καθώς και στο εξαιρετικά ελπιδοφόρο μέλλον που φαίνεται να διαγράφεται για τη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εισήγηση αυτή προκρίθηκε να παρουσιαστεί μεταξύ άλλων μετά την υποβολή περίληψης στην επιστημονική επιτροπή της διοργάνωσης του συνεδρίου και απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από το προεδρείο και τους παριστάμενους συνέδρους.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Λ.Τ.Α.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ