elbgenfrderusr

Δελτία Τύπου

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμ. 11/21-02-2018 (ΑΔΑ:78ΛΑ465Θ75-ΚΓΩ) απόφασή του καθορίστηκε η δυνατότητά πώλησης προ-φορτισμένων καρτών – κλειδιών ρεύματος - νερού από τους αυτόματους διανομείς (pillar) στους τελικούς χρήστες μέσω ενδιάμεσων ενδιαφερομένων τοπικών επαγγελματιών.

Ενημερώνει επίσης ότι με την ίδια απόφασή του παρέχεται έκπτωση 5% (προμήθεια), στην εκάστοτε ισχύουσα τελική τιμή των προ-φορτισμένων καρτών – κλειδιών ρεύματος-νερού στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες.

Για την συνεργασία του με την Υπηρεσία, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ολόκληρη η απόφαση βρίσκεται ανηρτημένη στους πίνακες ανακοινώσεων του Λιμεναρχείου Ιερισσού, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη και του Δήμου Αριστοτέλη, στις ιστοσελίδες των δύο τελευταίων φορέων καθώς και στον ιστότοπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23770 41212

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμ. 93/27-10-2016 (ΑΔΑ: 7ΩΝΜ465Θ75-5ΒΩ, ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) απόφασή του καθορίστηκε η τιμή διάθεσης ρεύματος – νερού. Η τιμή νερού διαμορφώθηκε στα 2 €/m3. Η τιμή ρεύματος διαμορφώθηκε στα 0,5 €/kWh.

Ενημερώνει επίσης ότι με την υπ’ αριθμ. 100/26-10-2017 (ΑΔΑ: 945Δ465Θ75-990 ) παρέχεται έκπτωση 40% στην εκάστοτε ισχύουσα τιμή διάθεσης ρεύματος-νερού στους επαγγελματίες χρήστες των Λιμένων ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη υπό τις εξής προϋποθέσεις:

  1. Οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους Λιμένες δικαιοδοσίας Δ.Λ.Τ.Α. να έχουν επαγγελματική έδρα εντός των ορίων του Δήμου Αριστοτέλη (προσκόμιση οποιουδήποτε επίσημου εγγράφου που να αποδεικνύει την έδρα).
  2. Να καταβάλλουν τακτικά τα Τέλη Ελλιμενισμού (να προσκομίζεται η απόδειξη καταβολής Τελών Ελλιμενισμού τουλάχιστον μέχρι του προηγούμενου μηνός).
  3. Ο κάθε επαγγελματίας δύναται να έχει μόνο ένα σημείο παροχής ρεύματος-νερού ανά σκάφος.

Ολόκληρες οι αποφάσεις βρίσκονται αναρτημένες στους πίνακες ανακοινώσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη και του Δήμου Αριστοτέλη καθώς και στις ιστοσελίδες των δύο φορέων.

 

Ενδεικτικά:

ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΤΙΜΗ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

 Η τιμή νερού στα 2,00 €/m3

  Η τιμή ρεύματος 0,50 €/kWh

 Η τιμή νερού στα 1,20 €/m3

  Η τιμή ρεύματος 0,30 €/kWh

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23770 41212

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη δύναται να προβεί σε παραχώρηση του δικαιώματος τοποθέτησης και χρήσης ναυδέτων για την άμεση εξυπηρέτηση τουριστικών και μικρών σκαφών σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 103 του Ν. 4504/29-11-2017 (ΦΕΚ Α’ 184/29-11-2017). Καλούμε τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αίτηση στα γραφεία της Υπηρεσίας προκειμένου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη να εκτιμήσει το προβλεπόμενο αριθμό ναυδέτων ανά Λιμένα ευθύνης του.

Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και αντιμετώπιση από πλευρά της Υπηρεσίας μας, παρακαλούμε όπως οι αιτήσεις κατατεθούν έως 31 Ιανουαρίου του 2018.

 

Επισυνάπτεται σχετική αίτηση.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23770 41212

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη, στα πλαίσια ενίσχυσης και στήριξης της τοπικής επαγγελματικής δραστηριότητας στους Λιμένες δικαιοδοσίας του και με βάση την αρχή της ανταποδοτικότητας, ανακοινώνει την χορήγηση έκπτωσης 40% επί της ισχύουσας τιμής διάθεσης ρεύματος-νερού. Συγκεκριμένα, η έκπτωση αφορά επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους χώρους δικαιοδοσίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη υπό τις εξής προϋποθέσεις:  

  1. Προσκόμιση οποιουδήποτε επίσημου εγγράφου του επαγγελματία που να αποδεικνύει ότι έχει επαγγελματική έδρα εντός των ορίων του Δήμου Αριστοτέλη.
  2. Προσκόμιση απόδειξης καταβολής Τελών Ελλιμενισμού τουλάχιστον μέχρι και τον προηγούμενο μήνα της κατάθεσης του αιτήματος χορήγησης της έκπτωσης στην τιμή ρεύματος-νερού.
  3. Ο κάθε επαγγελματίας υποχρεούται να έχει μόνο ένα σημείο παροχής ρεύματος-νερού ανά σκάφος. 

 

Ενδεικτικά:

ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΤΙΜΗ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

 Η τιμή νερού στα 2,00 €/m3

  Η τιμή ρεύματος 0,50 €/kWh

 Η τιμή νερού στα 1,20 €/m3

  Η τιμή ρεύματος 0,30 €/kWh

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23770 41212

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη με αφορμή τις νέες φθορές που υπέστησαν  πρόσφατα οι πλωτοί προβλήτες του Α/Κ Πυργαδικίων και την αναζωπύρωση όπως ήταν φυσικό της ανησυχίας των κατοίκων της περιοχής για το θέμα αυτό, αλλά και της συνακόλουθης «παραφιλολογίας» που αναπτύσσεται από διάφορους κύκλους, αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει υπεύθυνα κάθε ενδιαφερόμενο για την κατάσταση στο λιμάνι των Πυργαδικίων, κάνοντας αναπόφευκτα αναδρομή στο ιστορικό του, ώστε να μπορεί κάποιος να αποκτήσει ολοκληρωμένη εικόνα για το θέμα.

Το πλωτό Αλιευτικό Καταφύγιο Πυργαδικίων κατασκευάστηκε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίες από την τότε Νομαρχία Χαλκιδικής, η οποία όμως δεν έλαβε υπ’ όψιν ή δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία σε δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες. Πρώτον ότι το πλωτό αυτό λιμάνι κατασκευάστηκε σε ένα χώρο εκτεθειμένο σε πολύ ισχυρούς Νότιους ανέμους που καταλήγουν εκεί με τόσο μεγάλου ύψους και σφοδρότητα κύματα, ώστε να είναι βέβαιο ότι θα κινδυνεύει διαρκώς να υποστεί φθορές. Δεύτερον και σε συνέχεια του πρώτου, το λιμάνι αυτό δεν διέθετε Καθορισμένη Ζώνη Λιμένα ούτε Εξομοιώθηκε ποτέ προς τέτοια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρμόδιος Φορέας Διοίκησης και Εκμετάλλευσής του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κανείς δεν μπορούσε να επέμβει και να πραγματοποιήσει ούτε την τακτική ετήσια συντήρησή του όπως προβλεπόταν από τη μελέτη της κατασκευής του, ούτε εκτάκτως να επιδιορθώνει τις φθορές που προκαλούσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα ώστε να αποκαθίσταται και η αντοχή του. Και αυτό ακριβώς συνέβαινε.  Έτσι με την πάροδο του χρόνου το Α/Κ άρχισε να εμφανίζει μια διαρκώς επιδεινούμενη εικόνα και να προκαλεί ανησυχίες ακόμη και για ολοκληρωτική καταστροφή του. Επιπλέον και αφού κανείς αρμόδιος δεν επενέβαινε άρχισαν να γίνονται μικροεπεμβάσεις από κατοίκους οι οποίες όμως παρά την καλή πρόθεση, πολλές φορές έφερναν το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα λόγω της έλλειψης της ειδικής τεχνογνωσίας.

Το Λιμενικό Ταμείο Χαλκιδικής όταν το πρόβλημα έγινε ιδιαίτερα οξύ, το 2012,υπό την πίεση των τοπικών παραγόντων και  σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής, εκπόνησε μελέτη, συνέταξε Τεχνικό Δελτίο και τα υπέβαλλε στο Υπουργείο Ναυτιλίας ζητώντας χρηματοδότηση ύψους 75.000 € για την Συντήρηση και Επισκευή του Α/Κ Πυργαδικίων. Το κονδύλιο εγκρίθηκε, αλλά το έργο δεν υλοποιήθηκε, διότι όπως προαναφέρθηκε το Λ.Τ.Χαλκιδικής δεν είχε στην πραγματικότητα δικαιοδοσία σ’αυτό.

Το 2015,  αμέσως με την ίδρυσή του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη, επανυπέβαλε το σχετικό Τεχνικό Δελτίο και επικαιροποίησε τη μελέτη ανεβάζοντας μάλιστα τη χρηματοδότηση στις 100.000 €, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε τη διαδικασία Εξομοίωσης Χώρου με Ζώνη Λιμένα για να αποκτήσει και την αρμοδιότητα. Το κονδύλιο εγκρίθηκε και πάλι, δυστυχώς όμως και ενώ η Απόφαση Εξομοίωσης ήταν έτοιμη από τον Σεπτέμβριο του 2016, η έγκρισή της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και η δημοσίευσή της σε ΦΕΚ ολοκληρώθηκε μόλις το Μάρτιο του2017, όταν το κονδύλιο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είχε για δεύτερη φορά αποσυρθεί.

Άμεσα επανυποβάλλαμε το Τεχνικό Δελτίο στο ίδιο Πρόγραμμα και είμαστε πεπεισμένοι ότι σύντομα θα έχουμε την εκ νέου έγκρισή του και στη συνέχεια την υλοποίησή του αφού πλέον είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι.

Επιπλέον, έως τότε και με αφορμή τις νέες φθορές που αναφέρθηκαν, η Υπηρεσία μας πρόκειται άμεσα να προβεί σε επείγουσες εργασίες με στόχο την συντήρησή  του στην παρούσα κατάσταση και την αποφυγή περαιτέρω καταστροφών και κινδύνων.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των γραφείων της Υπηρεσίας. Παρακαλούμε όπως βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους ολόκληρη την ανακοίνωση καθώς και τα σχετικά Παραρτήματα του ΑΣΕΠ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από Τετάρτη 04/10/2017 έως και την Παρασκευή 13/10/2017.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23770 41212

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1/2017

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΟΧ_30-03-2017

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ_29-05-2017

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ_22-01-2016

 

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη ανακοινώνει την εκκίνηση της διαδικασίας καθορισμού δραστηριοτήτων/θέσεων Υπαίθριου Στάσιμου Εμπορίου εντός Χερσαίας Ζώνης Λιμένα δικαιοδοσίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη για το έτος 2018. Παρακαλούμε όπως διατυπώσετε προτάσεις σας προκειμένου να ληφθούν υπόψη από την Υπηρεσία και να προωθηθούν περαιτέρω για γνωμοδότηση από την Επιτροπή της παρ. 8 του άρθρου 1 του Ν.2323/13-07-1995 (ΦΕΚ Α΄145/13-07-1995) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει . Η προθεσμία υποβολής προτάσεων λήγει στις 15 Οκτωβρίου 2017.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 23770 41212
Fax: 23770 41208
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη, στα πλαίσια χάραξης του αιγιαλού στην περιοχή των Παραδοσιακών Ναυπηγίων Ιερισσού (Καρνάγια), ζητεί από τους ιδιοκτήτες κατοικιών-οικοπέδων που βρίσκονται εντός της συγκεκριμένης περιοχής, να επικοινωνήσουν με την Διοίκηση της Υπηρεσίας έως τις 10 Ιουλίου 2017.

rss module

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Αριστοτέλη ©2018 Σχεδιασμός - Φιλοξενία - Group Art Websites & Digital Print | Nea Roda Halkidiki | Τ.: 23770 31509

Search